DOCUnordic söker .net utvecklare

Om oss
DOCUnordic förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård. DOCUnordic är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland under dotterbolagen/varumärkena Byggfakta (Se, No), Sverige Bygger, Husguiden, Norge Bygges, City­mark (Se, No, Fi), RPT Docu, Bygge Information A/S, Skandinavisk Sjukvårdsinformation (SSIL).
Koncernen ger även ut ett 10-tal B2B-magasin som produceras av dotterbolagen Svenska Media Docu och Nordic Construction Media; bl. a. byggbranschens ledande nyhetstidning Byggvärlden.
DOCUnordic omsätter drygt 400 miljoner kr och har ca 350st. anställda.
Utvecklingsavdelningen är gemensam för Norden och består idag av 11 personer.

Om tjänsten
DOCUnordic söker en .net utvecklare med placering i Hudiksvall eller Ljusdal.
Kunskaper/erfarenhet av:

  • .net Framework C#, utveckling
  • Web utveckling

Meriterande kunskaper:

  • Databaser (Oracle, MSSQL eller MySQL)
  • Java utveckling
  • Qlikview utveckling

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom utveckling eller lång erfarenhet inom yrket. Du är en person som är van att arbeta självständigt men samtidigt har lätt för att samarbeta och vara en del av en grupp. Du är ansvarsfull, flexibel och serviceinriktad och tycker om att lära dig nya saker. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska.

Övrigt
Vi önskar snabbt tillträde, sista ansökningsdag är 2017-02-08.
Skicka din ansökan till vår utvecklingschef Fredrik Terent på fredrik.terent@docu.se, som även svarar på frågor via mail eller tel. 0650-402888.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi har valt våra rekryteringskanaler och vill inte bli kontaktade för val av andra.

© 2017 DOCUnordic